Qualitat


Garantia i qualitat de l'pèl·let a nivell europeu

Per garantir la qualitat del pèl·let, a nivell europeu s’han implantat unes normes per combustibles de biomassa sòlida i s’han establert uns requisits a través del certificat ENPlus A1, que permet assegurar un nivell constant d’alta qualitat del pèl·let, així com en el seu procés de producció i logística. Aquest segell de qualitat és sinònim de baix nivell d’emissions i d’alt valor energètic. A Enerbio tenim la certificació CatForest, PEFC. També ENPlus i DinPlus A1 com fabricants i distribuïdors.

En el nostre laboratori també analitzem a diari la qualitat del nostre producte, més enllà de les exigències de la certificació, i en la línia de la innovació que caracteritza a Enerbio, estudiem noves propostes per poder oferir als nostres clients.

ENPLUS A1

Les característiques fisicoquímiques del nostre pèl·let de fusta estan certificades per la màxima distinció europea segons la normativa EN-14961-2 com a fabricants.

ENPLUS A1

Les característiques fisicoquímiques del nostre pèl·let de fusta estan certificades per la màxima distinció europea segons la normativa EN-14961-2 com a distribuïdors.

CATFOREST

Garanteix que el producte forestal prové dels boscos de Catalunya.

PEFC

Origen de la fusta prové de gestions forestals sostenibles i responsables.

DINPLUS

Les característiques fisicoquímiques del nostre pèl·let de fusta també estan certificades amb la distinció europea DinPlus