Notícies


Continua l’estafa de la venta de pèl·lets
Continua l’estafa de la venta de pèl·lets

Aplicacions Energètiques de la Fusta, S.L. informa de què últimament hi ha hagut afectats de casos d’estafa amb el pèl·let, això ha sigut a través de pàgines webs que han suplantat la identitat de la marca Enerbío.

Actualment existeixen dues pàgines webs que es fan passar per nosaltres; primer es posen en contacte amb compradors que demanden importants quantitats de pèl·let, generalment distribuïdors, i ho fan amb nom d’Enerbío per realitzar la transacció. Els preus que donen són bastant barats i demanen als compradors que paguin per anticipat el 50% de la compra i quan rebin la càrrega el 50% restant. Finalment els compradors paguen la meitat de la comanda, però mai els acaba arribant res.

Tot i que Enerbío porta bastant de temps denunciant aquesta estafa, hi segueixen havent consumidors que cauen a la trampa, per això us informem de l’estat actual i demanem que NO feu cap comanda a través de les webs: www.enerbio.net i www.premierbiom.com o a través del correu enerbiop@gmail.com

L'única pàgina web oficial de la marca Enerbío és www.enerbio.es amb el correu info@enerbio.es

L’Associació Espanyola de Valorització Energètica de Biomassa (AVEBIOM) també ha informat de la presència de moltes estafes en les quals varies empreses espanyoles productores de pèl·let han sigut víctimes d’un frau per suplantació de la marca.

Es recomana a totes les persones que vulguin comprar pèl·let; contrastar la informació que arriba procedent de correus electrònics desconeguts, o amb un domini que no correspon a l’empresa que diu representar, i verificar la autenticitat de la identitat de les persones que estableixen el contacte. En el moment que sorgeixi qualsevol dubte, serà millor trucar a la seu oficial de l’empresa en qüestió i sol·licitar confirmació de la informació rebuda.